Wij zoeken jou

teamverantwoordelijke distributie

voltijds - 38u - balen

Jouw profiel

Als teamverantwoordelijke distributie sta je in voor het coördineren en begeleiden van de activiteiten binnen je afdeling en voor het motiveren van je eigen team met als doel de operationele doelstellingen met betrekking tot efficiëntie en kwaliteit te garanderen.

De vacature meer in detail:

 • Je hebt al enkele jaren ervaring als leidinggevende
 • Als leider ben je open, gestructureerd en gedreven
 • Je bent in staat om medewerkers te motiveren en aan te spreken op hun houding en gedrag en weet een positieve werksfeer te creëren
 • Je bent flexibel en werkt in een variabel rooster: 5 dagen/week van maandag tem zondag tussen 3.00u en 12.00u
 • Je bent als teamverantwoordelijke een communicatieve en aangename collega die vlot met andere afdelingen samenwerkt
 • Je kan zelfstandig werken en neemt je verantwoordelijkheid op
 • Je bent kwaliteitsgericht en denk mee na over verbeteringen
 • Je beschikt over goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Nederlandse taal
 • Je bezit goede organisatorische vaardigheden
 • Je bent bereid om op piekmomenten meer prestaties te leveren, die je op rustigere momenten kan compenseren
 • Jij kan plannen, organiseren en weet prioriteiten te stellen
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs BE en/of C + code 95
 •  

Jouw taken

 • Je stuurt dagelijks een team van 5 tot 7 chauffeurs aan die je operationeel aanstuurt
 • Je zorgt voor een correcte en tijdige levering naar de verschillende klanten
 • Je denkt mee in de dagelijkse werking en geeft proactief suggesties om bestaande werkwijzen te optimaliseren
 • Je waakt over de registraties van uitgevoerde taken
 • Je maakt de personeelsplanning op en wijst dagelijks taken toe aan je team
 • Je waakt over een efficiënte routeplanning van de leveringstrajecten
 • Je verzorgt het onthaal, de opleiding en de evaluatie van (nieuwe) medewerkers
 • Je draagt “lead by example” hoog in het vaandel
 • Je verricht zelf ook rijwerkzaamheden, met vrachtwagens waarbij een rijbewijs BE of C + code 95 van toepassing is
 • Je volgt het onderhoud en de keuring van de vrachtagens op en meldt defecten
 • Je volgt alle activiteiten op in je afdeling en stuurt bij inzake veiligheid en kwaliteit (inclusief orde en netheid van de vrachtwagens)
 • Je rapporteert de status van de dagelijkse en wekelijkse werkzaamheden aan je leidinggevende

Ons aanbod

 • Bakkerij Mariën is een familiebedrijf met 14 eigen winkels en als KMO stellen we een 200-tal medewerkers aan het werk
 • Een gezond groeiend bedrijf met de visie om verder uit te breiden
 • Je wordt verwelkomd in een dynamische werkomgeving waar passie voor innovatie, team spirit en continue verbetering centraal staan
 • We zorgen voor een evenwichtig loonpakket met talloze extra’s zoals nachtpremie tussen 22.00u en 6.00u, aanwezigheidspremie, stiptheidspremie, maaltijdcheques, personeelskorting, anciënniteitsverlof, …
 • Je werkt in een mooie, moderne werkomgeving met de recentste technologieën en machines, in een filevrije omgeving
 • We bieden een job in een flexibel rooster met werkdagen tussen maandag en zondag die je in overleg kan inplannen
 • We werken met een variabel uurrooster, in een voltijds regime met werkuren tussen 3.00u en 12.00u
 • Werkzekerheid en een job op lange termijn
 • Verlofdagen in overleg vrij op te nemen

Solliciteer hier op deze openstaande vacature

Privacybeleid

Dit privacybeleid voor sollicitanten beschrijft hoe Bakkerij Mariën individueel identificeerbare informatie over u verzamelt, verwerkt en overdraagt. Lees dit zorgvuldig door.

 1. Verantwoordelijke partij voor het verwerken van persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën, met het hoofdkantoor in de Metaalstraat 7, 2490 Balen, is verantwoordelijke partij voor de verwerking van persoonlijke gegevens die u indient. Bakkerij Mariën kan gebruik maken van derden om persoonlijke gegevens te verwerken. U kunt steeds contact met ons opnemen via email op jobs@marienmeesterbakkers.com.

 1. Doel van het verwerken van persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën verwerkt persoonlijke gegevens voor verschillende zakelijke doeleinden, namelijk: het sollicitatieproces en de selectieprocedure doorlopen, de huidige en toekomstige job opportuniteiten invullen, de werknemers- en arbeidsrelaties faciliteren, aan de overheidsvereisten voldoen, de controle en handhaving van bedrijfsbeleidsregels en -procedures naleven, de wettelijke voorschriften uitvoeren, de personeelsadministratie ondersteunen… Deze zakelijke doeleinden zijn niet noodzakelijk een volledige opsomming, maar moeten gezien worden als een richtlijn kan worden aangepast aan de bedrijfsbehoeften en -strategie. We hebben het gerechtvaardigde belang om de persoonlijke gegevens van de kandidaten voor deze doeleinden te verwerken.

 1. Beveiliging van het verwerken van persoonlijke gegevens

In alle gevallen verwerken wij de persoonlijke gegevens overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en alle toepasselijke regelgeving met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke gegevens. De toegang tot de persoonlijke gegevens wordt strikt beheerd via de uitgebreide systeembeveiliging en andere tools en systemen en binnen het bedrijfsnetwerk. De toegang blijft beperkt tot HR, ander personeel van Bakkerij Mariën en hun vertegenwoordigers die de persoonlijke gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun functie.

 1. Informatietypes omtrent persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën verzamelt enerzijds noodzakelijke gegevens en anderzijds vrijblijvende gegevens, enkel met toestemming van de desbetreffende persoon. De noodzakelijke gegevens zijn: Voornaam, Telefoon/GSM, E-mail, Straat, Nummer, Postcode, Plaats, Land. Zoals in de online formulieren wordt vermeld, dienen deze velden te worden ingevuld, bijgevolg gaat u ermee akkoord dat deze gegevens voor de bovengenoemde doeleinden gebruikt worden. De vrijblijvende gegevens zijn niet noodzakelijk, u bent met andere woorden niet verplicht om deze in te vullen. Bakkerij Mariën zal bovendien geen persoonlijke gegevens verwerken die aangemerkt worden als uiterst gevoelig, namelijk: over godsdienst, levensfilosofie, ras, politieke overtuiging, gezondheid, seksuele geaardheid, lidmaatschap van een vakbond, crimineel gedrag…

 1. Verzamelmethoden omtrent persoonlijke gegevens

Vanuit technisch oogpunt gebeurt de verzameling van persoonlijke gegevens via een online formulier op de website, dit invullen en verzenden is de bevestiging om de persoonlijke gegevens rechtstreeks aan ons door te geven. Door op de knop te klikken, machtigt u ons om de persoonlijke gegevens te verzamelen die nodig zijn voor uw aanvraag. Daarnaast gebruikt Bakkerij Mariën cookies om informatie te verzamelen over uw gebruik van de website. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdelijk op uw computer is geregistreerd.

 1. Opslag omtrent persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën zal de persoonlijke gegevens bijhouden in het systeem zolang dat nodig is om de hierboven beschreven doeleinden te bereiken, tenzij er aanvullende gegevens nodig zijn om wettelijke verplichtingen te vervullen. Indien de persoonlijke gegevens niet langer nodig zijn, worden deze gearchiveerd of verwijderd.

 1. Rechten omtrent het verwerken van persoonlijke gegevens

De geldende wet op gegevensbescherming geeft in sommige gevallen het recht om de persoonlijke gegevens die Bakkerij Mariën over u bewaart te bekijken. Zo kunnen onjuiste persoonlijke gegevens gecorrigeerd en/of verwijderd worden en kan er verzet worden aangevraagd in bepaalde omstandigheden tegen het verwerken van de persoonlijke gegevens. Indien u toegang wenst tot de persoonlijke gegevens of het recht om de gegevensbescherming uit te oefenen, kunt u met Bakkerij Mariën contact opnemen op de hieronder beschreven manier. Bakkerij Mariën zal uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden en indien uw aanvraag niet ingewilligd kan worden, zal Bakkerij Mariën u de reden daarvoor geven.

 1. Klachten omtrent het verwerken van persoonlijke gegevens

Indien u klachten heeft omtrent de manier waarop Bakkerij Mariën de persoonlijke gegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met de bakkerij zelf via het contactformulier op de website of via email klachten@bakkerijmarien.com. Of kunt u contact opnemen met de Gegevensbeschermingsautoriteit via de website www.gegevensbeschermingsautoriteit.be.

 1. Vragen omtrent het verwerken van persoonlijke gegevens

Wij hopen dat deze informatie duidelijk is. Indien u vragen heeft over het privacybeleid van Bakkerij Mariën, aarzel dan niet om ons te contacteren via jobs@bakkerijmarien.com.

Laatste wijziging op 18 februari 2024

Spannend

Je sollicitatie werd goed verstuurd en HR zal je binnenkort contacteren!

Veel succes en hopelijk tot snel!

PINKSTERMAANDAG

Beste klanten, 

Wij zijn maandag 20 mei gesloten.

Hierbij kunnen er geen bestellingen geleverd worden die dag. 
Het systeem laat dit wel toe daar we deze dag niet als gesloten kunnen zetten. 

Gelieve niet te bestellen voor pinkstermaandag 20 mei 2024

Bedankt

Het Mariën team