Wij zoeken jou

Winkelmedewerkers

onze winkels

Voor onderstaande filialen zoeken we nog goedlachse & enthousiaste collega’s  voor een vaste functie. 

 • Balen – Kerkstraat 21 – 24u of 30u
 • Kasterlee – Pastorijstraat 3 – 24u
 • Geel – Rijn 69 – 24u tot 32u 
 • Banneux – Kiewitstraat 122 – 24u
 • Dessel – Kolkstraat 18 – 24u
 • Achterbos –  Achterbos 42 – 24u of 30u 

Jouw profiel

 • Je houdt ervan om klanten met een glimlach te bedienen
 • Je bent flexibel inzetbaar en vindt variabel werken een pluspunt
 • Je beheert de winkel alsof het je eigen winkel is
 • Je haalt graag energie uit je werk en geeft 100% van jezelf
 • Je bent graag onder de mensen en hebt graag voldoende werk zodat de dag voorbij vliegt. 
 • Je bent communicatief sterk en vind het leuk om een babbeltje te slaan met onze klanten
 • Orde en netheid draag je hoog in het vaandel 
 • Werken met een computer schrikt je niet af
 • Je kan zowel zelfstandig als in team werken
Kan je deze bovenstaande puntjes afvinken? Super, dan zoeken wij jou! 

Jouw taken

 • Als winkelmedewerker heb je volgende taken:

  • In de ochtend laad je broden, taarten en gebak netjes in de winkel. Oog voor presentie is hier belangrijk.
  • Je bakt producten af in onze winkelovens. Geen nood, dit zijn voorgeprogrammeerde programma’s.. een druk op start en je bent  er zo vertrokken 😉 
  • Je opent de winkel op tijd en groet je klanten met een glimlach
  • Je houdt de winkel proper en ordelijk doorheen de dag en draagt je steentje bij aan het poetsplan
  • Doorheen de dag  laad je producten bij en bak je bij waar nodig 
  • Een correcte verwerking op de kassa is van belang voor zowel ons als de klant
  • Je brengt bestellingen in orde via de computer en bij het afsluiten verwerk je de juiste data in de kassa. 
  • Elke avond tegen sluit wordt de broodautomaat nog gevuld

Ons aanbod

Je werkt in een flexibel variabel uurrooster, waar wij ons ook flexibel in opstellen. Hoeveel uur je graag werkt per week, stemmen we graag met je af.
Je werkt ofwel voormiddag ofwel namiddag. Dit met een max. van 7u per dag. 

 • Je start direct in verkoopcategorie 2, aangevuld met maaltijdcheques, netto jaarbonus, ecocheques, personeelskorting, een werkbonus en anciënniteitsverlof.
 • We zijn een familiaal bedrijf met een divers team van 200 collega’s
  Vaste medewerkers, studenten, flexi’s horen tot dit team
 • Je komt terecht in een afwisselende functie met toffe collega’s.
 • We bieden een job in dagdienst, met werkdagen tussen maandag en zondag.
 • Het uurrooster is flexibel – variabel (voor- of namiddag werken)
 • Je hebt op regelmatige basis een weekend vrij
 • Op regelmatige basis nodigen wij heel het team uit voor een onderonsje
  (Dag van de medewerker, Nieuwjaarsreceptie, Personeelsfeest,… )

Solliciteer hier op deze openstaande vacature

Privacybeleid

Dit privacybeleid voor sollicitanten beschrijft hoe Bakkerij Mariën individueel identificeerbare informatie over u verzamelt, verwerkt en overdraagt. Lees dit zorgvuldig door.

 1. Verantwoordelijke partij voor het verwerken van persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën, met het hoofdkantoor in de Metaalstraat 7, 2490 Balen, is verantwoordelijke partij voor de verwerking van persoonlijke gegevens die u indient. Bakkerij Mariën kan gebruik maken van derden om persoonlijke gegevens te verwerken. U kunt steeds contact met ons opnemen via email op jobs@marienmeesterbakkers.com.

 1. Doel van het verwerken van persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën verwerkt persoonlijke gegevens voor verschillende zakelijke doeleinden, namelijk: het sollicitatieproces en de selectieprocedure doorlopen, de huidige en toekomstige job opportuniteiten invullen, de werknemers- en arbeidsrelaties faciliteren, aan de overheidsvereisten voldoen, de controle en handhaving van bedrijfsbeleidsregels en -procedures naleven, de wettelijke voorschriften uitvoeren, de personeelsadministratie ondersteunen… Deze zakelijke doeleinden zijn niet noodzakelijk een volledige opsomming, maar moeten gezien worden als een richtlijn kan worden aangepast aan de bedrijfsbehoeften en -strategie. We hebben het gerechtvaardigde belang om de persoonlijke gegevens van de kandidaten voor deze doeleinden te verwerken.

 1. Beveiliging van het verwerken van persoonlijke gegevens

In alle gevallen verwerken wij de persoonlijke gegevens overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en alle toepasselijke regelgeving met betrekking tot de bescherming van de persoonlijke gegevens. De toegang tot de persoonlijke gegevens wordt strikt beheerd via de uitgebreide systeembeveiliging en andere tools en systemen en binnen het bedrijfsnetwerk. De toegang blijft beperkt tot HR, ander personeel van Bakkerij Mariën en hun vertegenwoordigers die de persoonlijke gegevens nodig hebben voor de uitvoering van hun functie.

 1. Informatietypes omtrent persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën verzamelt enerzijds noodzakelijke gegevens en anderzijds vrijblijvende gegevens, enkel met toestemming van de desbetreffende persoon. De noodzakelijke gegevens zijn: Voornaam, Telefoon/GSM, E-mail, Straat, Nummer, Postcode, Plaats, Land. Zoals in de online formulieren wordt vermeld, dienen deze velden te worden ingevuld, bijgevolg gaat u ermee akkoord dat deze gegevens voor de bovengenoemde doeleinden gebruikt worden. De vrijblijvende gegevens zijn niet noodzakelijk, u bent met andere woorden niet verplicht om deze in te vullen. Bakkerij Mariën zal bovendien geen persoonlijke gegevens verwerken die aangemerkt worden als uiterst gevoelig, namelijk: over godsdienst, levensfilosofie, ras, politieke overtuiging, gezondheid, seksuele geaardheid, lidmaatschap van een vakbond, crimineel gedrag…

 1. Verzamelmethoden omtrent persoonlijke gegevens

Vanuit technisch oogpunt gebeurt de verzameling van persoonlijke gegevens via een online formulier op de website, dit invullen en verzenden is de bevestiging om de persoonlijke gegevens rechtstreeks aan ons door te geven. Door op de knop te klikken, machtigt u ons om de persoonlijke gegevens te verzamelen die nodig zijn voor uw aanvraag. Daarnaast gebruikt Bakkerij Mariën cookies om informatie te verzamelen over uw gebruik van de website. Een cookie is een klein tekstbestand dat tijdelijk op uw computer is geregistreerd.

 1. Opslag omtrent persoonlijke gegevens

Bakkerij Mariën zal de persoonlijke gegevens bijhouden in het systeem zolang dat nodig is om de hierboven beschreven doeleinden te bereiken, tenzij er aanvullende gegevens nodig zijn om wettelijke verplichtingen te vervullen. Indien de persoonlijke gegevens niet langer nodig zijn, worden deze gearchiveerd of verwijderd.

 1. Rechten omtrent het verwerken van persoonlijke gegevens

De geldende wet op gegevensbescherming geeft in sommige gevallen het recht om de persoonlijke gegevens die Bakkerij Mariën over u bewaart te bekijken. Zo kunnen onjuiste persoonlijke gegevens gecorrigeerd en/of verwijderd worden en kan er verzet worden aangevraagd in bepaalde omstandigheden tegen het verwerken van de persoonlijke gegevens. Indien u toegang wenst tot de persoonlijke gegevens of het recht om de gegevensbescherming uit te oefenen, kunt u met Bakkerij Mariën contact opnemen op de hieronder beschreven manier. Bakkerij Mariën zal uw aanvraag zo snel mogelijk beantwoorden en indien uw aanvraag niet ingewilligd kan worden, zal Bakkerij Mariën u de reden daarvoor geven.

 1. Klachten omtrent het verwerken van persoonlijke gegevens

Indien u klachten heeft omtrent de manier waarop Bakkerij Mariën de persoonlijke gegevens verwerkt, kunt u contact opnemen met de bakkerij zelf via het contactformulier op de website of via email klachten@bakkerijmarien.com. Of kunt u contact opnemen met de Gegevensbeschermingsautoriteit via de website www.gegevensbeschermingsautoriteit.be.

 1. Vragen omtrent het verwerken van persoonlijke gegevens

Wij hopen dat deze informatie duidelijk is. Indien u vragen heeft over het privacybeleid van Bakkerij Mariën, aarzel dan niet om ons te contacteren via jobs@bakkerijmarien.com.

Laatste wijziging op 18 februari 2024

Spannend

Je sollicitatie werd goed verstuurd en HR zal je binnenkort contacteren!

Veel succes en hopelijk tot snel!

PAAS ASSORTIMENT

Beste klanten,

De bestellingen van het Paasassortiment zijn afgesloten.
standaardproducten kunnen nog wel besteld worden. 

Zondag 31/3 zijn onze winkels nog open tot 12u30

Paasmaandag 1 April zijn wij gesloten! 

Vrolijk Pasen!